Tuesday 1 February 2011

Make Money Online

Make money online - 20dollars2surf

Registration is very simple, click the banner below and then enter your email. After registering and logging, download bar (Telecharger la barre, installer la barre)  which will be open on your desktop, how long have open computer keep bar open and gained some points. At the end of each month, accumulated points are transformed into $.
 
To get as high profit must bring more people which to register of you.
make cash
Two more programs the same way


http://big-ptp.fr/ban.gif
Bani Pe Net cu 20Dollars2Surf.
Este un program de tip PTS , care instaleaza un mic program care nu prea consuma resurse (calculatorul nici nu va simti diferenta). Programul cand este deschis afiseaza o mica fereastra deasupra barei de Start a calculatorului.Cu 20Dollars2Surf, veti face bani pe net in timp ce faceti surf si in plus veti lua 10% din veniturile referralilor dvs., referralii pot fi pana la level 10. Referral, daca nu stiti ce inseamna, e un membru inscris in programul lor prin link-ul dumneavoastra de utilizator.Banii vin din reclamele platite, iar 20Dollars2Surf plateste membrii cu 75% din venituri.
Totul este GRATUIT.

Limita pentru cei ce fac surf este de 10.000 de puncte pe luna, asta fiind o metoda de a limita membrii ce tin calculatorul deschis non-stop. 10.000 de puncte reprezinta dublul timpului pe care il petrece o persoana pe internet.Se pot cere banii odata ce ai acumulat $20, plata se face in ultima zi a lunii in care se face cererea platii in contul de paypal al utilizatorului.Punctele sunt transformate in bani in prima zi a lunii urmatoare.

Daca doriti sa va inscrieti trebuie sa intrati pe banner-ul de mai jos, va va redirectiona direct pe pagina de download, acolo treceti adresa dvs de e-mail, aveti grija sa fie aceeasi cu adresa dvs. de e-mail pe care aveti contul PayPal.

make cash

Inca doua programe de acelasi fel:
http://big-ptp.fr/ban.gif



No comments:

Post a Comment